kedd, július 11, 2006

the beginning...

OK, ez amolyan félblog lesz, nem igazi. Nem fogok beírni egy rakás dolgot, ami különben fontos az életemben, mert nem látom, hogy miért kellene azt bárkinek olvasnia.
De akarok valami honlapot vagy blogot, amire feltehetek akármi cikket, legyen Hammer-es, ekulturás, endless-es, vagy bármi egyéb, ami nekem valamiért fontos. És ez sem fog túl gyorsan megtörténni, de a www.ekultura.hu oldalon azért elég sok minden fenn van.
És nem csak zenékről meg könyvekről meg filmekről. Hanem pl. helyekről, ahol járok, legyen bár Auschwitz vagy egy kávézó. És biztos lesz pár gondolatom is, meg hasonlók.
És addig fog ez működni, amíg meg nem találom a megfelelő blog-szolgáltatót, akinél lehet abc-sorrendbe is rakni az írásokat, vagy amíg meg nem tanulok a html-nél vmi használhatóbb nyelvet, amin ilyen honlapot tudnék szerkeszteni.
Amíg ez nincs meg, addig ami épp eszembe jut, meg amikor épp sikerül, az kerül fel, legyen bár '96-ban írt lemezkritika, vagy a tegnap történtekről szóló eszmefuttatás.
Csókoltatok mindenkit, akit szeretek, és mindenkit, akinek valaha is bejött bármi, amit akármelyik írásomban ajánlottam a becses figyelmébe. Elsősorban ezutóbbi ennek a blognak a célja.

Ja, eredetileg a RandomSky nevet akartam adni neki, de kiderült, hogy már van. Lehet, hogy korábban kellett volna rákeresnem a neten, mi? Na mindegy. Így is épp elég kifejező: Random Sky Over No Man's Land, azaz Véletlen ég a senki földje felett.
Biztos jelent valamit.
Biztos... :)